ACTE DE RECONEIXEMENT A JOSEP MASOLIVER i SUBIRÓS

Aquest diumenge 27 d’agost, el municipi de Garrigàs va estar de festa i va aglutinar durant el matí tot un seguit d'actes, en una sala plena a gom a gom de veïns i veïnes que no s'ho varen voler perdre.

El primer acte de la jornada va ser el reconeixement i homenatge a Josep Masoliver i Subirós, alcalde del municipi des de 1999 i fins al juny d'aquest any 2017, a qui el municipi de Garrigàs va reconèixer i agrair la generositat i proximitat amb la que va desenvolupar la tasca durant tots aquests anys, l'acte va comptar amb la participació, entre d’altres, de Pilar Bosch, alcaldessa de Garrigàs; Fermí Santamaria, vicepresident de la Diputació de Girona; Ferran Roqué, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Dolors Quer, regidora, i Josep Masoliver, exalcalde, amb la presència entre el públic de diversos alcaldes i alcaldesses de l’Alt Empordà.

Josep Masoliver ha estat de manera ininterrompuda 18 anys alcalde del municipi de Garrigàs i 8 més com a regidor, en total 26 anys formant part del Consistori, sens dubte ha estat una persona amb un esperit de servei públic inqüestionable, que ha ofert el millor de si mateix durant tots aquests anys i més enllà de l'Ajuntament, també donant suport i hores de treball a l'Associació el Balcó de l'Empordà, qui conjuntament amb el Consistori ha contribuït de manera constant i durant els últims 30 anys a què, avui, Garrigàs tingui els millors equipaments i instal•lacions.

Diferents parlaments van posar de manifest el balanç positiu de la seva trajectòria.
"Ha arribat el dia del teu comiat com Alcalde de Garrigàs, i ho fas content i agraït, conservant intactes la teva il•lusió, la teva passió, la teva energia i el teu compromís amb el Municipi". "Gràcies en nom de les persones del municipi per la tasca feta durant aquests anys i pel llegat de bona gestió que ens deixes"

Els regidors i regidores van lliurar una placa commemorativa al homenatjat i els seus nets varen pujar a l'escenari per donar-li un ram de flors. Una actuació musical de la soprano Helena Martinell, acompanyada al piano per Glòria Garcés, va posar el colofó a aquesta primera part de la festa.

CONTACTE amb nosaltres

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Acceptar