El començament

 

La primera edició de la fira de Garrigàs va tenir lloc l’any 2011, després de temps d’idees, reflexions i propostes per crear una fira pròpia que s’identifiqués amb el poble i el situés amb garanties d’èxit dins el circuit firaire de les nostres comarques. 

 

Avui podem dir satisfets que el primer any va sortir rodó i la fira va tenir molt bona acollida entre els assistents. Des d’aleshores, motivats per aquest esperit inicial, hi hem anat incorporant nous elements que han mantingut la frescor de l’esdeveniment i alhora n’han millorat el contingut.

 
Enguany, doncs, la fira arribarà a la seva quarta edició amb un grau de maduresa que de ben segur quedarà reflectit en la programació i l’organització.
 

"Tota la gent assenyada, 

que sempre sap el que vol, 

 diu que la carn més preuada  

és la que es cou al perol."

 

CONTACTE amb nosaltres

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Acceptar