SSMM ELS REIS D’ORIENT A GARRIGÀS

Els tres reis d’Orient ja han rebut la clau, que en una nit màgica com la d’avui, i només avui, obra les portes de totes i cadascuna de les cases del municipi. Ja ho sabeu, a dormir ben aviat perquè Ses Majestats puguin portar-nos molts regals.
*Visca els 👑👑 👑 Reis !!*

Bona nit a totes les nenes i els nens i als familiars que us acompanyen.

M’agradaria primer de tot rebre amb un fort aplaudiment als nostres estimats Reis  d’Orient, Melcior, Gaspar,  i Baltasar,   sigueu benvinguts al municipi de Garrigàs.

Ja veieu Majestats com us estimen els infants d’aquest poble, tenir-vos aquí ens reconforta, ens fa veure que el temps no passa envà i ens dona confiança pel futur. Heu de saber que els infants han tornat a treballar de valent aquest curs, han guarnit l’escola amb l’esperit de Nadal, han après versos i cantat cançons, fins i tot enguany han pogut celebrar, pels pèls això si,  la tradicional Quina de Nadal.

Majestats, vosaltres que veniu de tan lluny i que teniu la capacitat de ser avui arreu del món, feu que totes les nenes i nens dels pobles i ciutats, que de ben segur que s’han portat molt bé, siguin feliços i tinguin tot el necessari per créixer amb salut i educació.

Tanquem un any que no ha estat fàcil, tot i que ens hem acostumat una mica més a aquesta nova realitat, tots hem après que les coses petites, en realitat no ho són i que la màgia l’hem de trobar en els detalls. Segur que totes vosaltres us n’heu adonat!… de màgia n’hi ha hagut molta durant tot aquest any, tot i que de vegades no parem prou atenció per veure-la.  Us demanem salut per a tothom, treball per a totes les persones amb igualtat i respecte i que acabin les guerres i lluites de poder arreu del món. Que els governants i poderosos d’aquí i d’on sigui tinguin un únic objectiu: fer el bé i pensar per a tota la ciutadania, pel seu benestar i llibertat. I si no ho fan, porteu-los molt de carbó que els obligui a rentar-se la cara i els hi caigui la careta.

Estimats nens i nenes, amb el Nadal neix novament l’oportunitat de pensar què desitgem, què ens faria molta il·lusió de tenir o de compartir i és una oportunitat única per preguntar-nos què és el més important per nosaltres. Aprofiteu avui per lliurar la vostra carta a SSMM, que segur que els Reis faran tot el possible per satisfer les vostres necessitats.

I, finalment, nens i nenes de Garrigàs, sabeu què és aquesta clau?? ….. Algú de vosaltres sap perquè serveix aquesta gran clau de ferro, que en una nit com la d’avui és torna màgica a mans dels Reis d’Orient?……

Aquesta és la clau que en una nit màgica com la d’avui, i només avui, obra totes les portes de totes i cadascuna de les cases del municipi, perquè ses Majestats puguin portar-vos els vostres regals.

Ja veieu estimats Reis d’Orient, com de contents estan els infants del nostre poble, crec que s’han portat tots molt bé aquest any i sobre tot no us deixeu cap casa i penseu que a Garrigàs també hi ha els pobles de Vilajoan, Arenys d’Empordà, Ermadàs i Tonyà, aquí teniu la clau i us demanem que compliu els desitjos dels infants i els porteu allò que us han demanat en les seves cartes i que considereu que els serà útil i beneficiós.

Abans d’acabar vull donar les gràcies a l’Associació Balcó de l’Empordà I a totes les persones voluntàries per la fantàstica recepció, que un any més han preparat amb tanta cura.

I ara farem un fort aplaudiment a Ses Majestats, amb tota la nostra estimació i després farem molta atenció per escoltar les paraules que ens volen dirigir.

Visca Els Reis d’Orient !