CARTA AL MINISTERI DE TRANSPORTS

Els pobles de Borrassà, Palau de Santa Eulàlia i Garrigàs, hem enviat de forma conjunta una carta al cap de la demarcació a Catalunya del Ministeri de Transports, Vicente Vilanova, per reclamar-li que en el projecte d’enllaç de Figueres sud s’inclogui una proposta tècnica de rotonda o una altra solució que reguli l’accés als tres pobles i elimini el perill que hi ha en el trencant entre l’N-II i la carretera GIV-6226.
 
Des de l’any 1986 els municipis afectats reclamem solucions efectives, dissortadament tots els projectes que s’han redactat fins avui, tan els d’iniciativa privada, com els promoguts pel propi Ministerio de Fomento, per un motiu o altre no han aconseguit tirar endavant.
 
Durant tots aquests anys, malauradament s’hi han succeït accidents molt greus i cada dia que passa sense posar-hi remei, continuem posant en una situació de risc innecessari a les persones que hi circulen.
 
Per això, les tres alcaldies demanem que s’aprovi una proposta tècnica de rotonda d’accés o qualsevol altra solució que elimini la perillositat del punt en qüestió i que aquesta sigui inclosa en la redacció del projecte de traçat d’enllaç Figueres Sud.