DESPLEGAMENT 4G i 5G

 

Connexions mòbils més ràpides i millor cobertura arriben amb els desplegaments 4G i 5G

• Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Garrigàs serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, a les bandes de 700 i 800MHz.

• La nova tecnologia permetrà als veïns i veïnes gaudir de serveis de dades mòbils d'alta velocitat, millorarà la cobertura a l'interior d'edificis i ampliarà l'extensió geogràfica.

• Arriba700 https://www.llega700.es/index.php és l'entitat encarregada de garantir la compatibilitat d'aquest servei amb la TDT.

Les operadores de telefonia mòbil, Telefònica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les setmanes vinents realitzaran a Garrigàs el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova Generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, cosa que permetrà gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i més extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l'entitat posada en marxa pels operadors per solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió.  Si s'observen interferències amb la televisió, es recomanda trucar al telèfon gratuït de Llega700 (900 833 999) o omplint el formulari d'assistència de la web https://www.llega700.es/contacto.php

El procés d'implantació s'està fent de manera gradual per tota la geografia nacional. Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç: https://www.llega700.es/contacto_mapa.php