INFORMA’T, PARTICIPA I DECIDEIX !

Comença el procés de votació del projecte de participació ciutadana “Iniciatives pel canvi energètic a Garrigàs”.

Recordeu que hi han dos maneres de votar:

– Presencialment als punts de votació:

  • Ajuntament
  • Centre Cívic
  • Carnisseria Ruart

– Online a través del web: 

https://canvienergetic.garrigas.cat/vota

 

 

Benvolgudes i benvolguts,

 

El passat mes de juny vàrem informar del procés participatiu que iniciàvem amb l’objectiu de definir i prioritzar iniciatives pel canvi energètic al nostre municipi. En aquests espais de trobada s’ha compartit  informació, capacitació i empoderament perquè les nostres llars, el municipi, disposin a mitjà termini d’un model energètic just, democràtic i renovable.

Imatges de les sessions informatives i taller participatiu realitzat el passat 14 de juliol de 2021. Debats ciutadans.

El taller participatiu ha tingut per objectiu, debatre, complementar, matisar i resoldre dubtes amb relació a propostes que plantejava de sortida l’Ajuntament (amb el suport tècnic de l’Agència Comarcal de l’Energia i el Clima de l’Alt Empordà) per a un canvi de model energètic a Garrigàs.

 

Cadascuna de les propostes van ser explicades i debatudes a partir de debats ciutadans que han enriquit el resultat final, aquesta feina prèvia ha donat com a resultat la concreció de 8 propostes, que se sotmetran a priorització ciutadana.

 

La votació serà individual i es podrà fer en línia o bé de forma presencial dipositant una butlleta a les urnes que s’han habilitat a diferents punts de Garrigàs.

 

Adjuntem la butlleta explicativa de les propostes, recordeu que podeu votar de dues maneres:

  • Online des del lloc web https://canvienergetic.garrigas.cat
  • Mitjançant la mateixa butlleta i dipositar-la a les urnes habilitades que trobareu a l’Ajuntament, centre cívic i carnisseria can Ruart.

 

NOTA LEGAL: Tant el vot com les dades del padró són confidencials. Només s’utilitzarà el número de DNI identificatiu i la data de naixement. La  consultoria Neopolis serà l’encarregada de la comptabilització dels vots i l’Ajuntament de Garrigàs és el responsable del tractament de dades personals.

Només es pot emetre un vot per número de DNI, d’altra manera el vot serà nul.

 

Tots sabem de la necessitat d’un canvi de model energètic.

Us animem a participar en aquesta fase final de votació, sabem que totes les propostes són interessants i no es poden emprendre totes de cop, per això és de gran interès conèixer quina és la priorització que en fan els veïns i veïnes del nostre municipi, el que permetrà a aquest Ajuntament enfocar recursos cap a allò que resulti més prioritari.

 

I finalment, agraïm públicament la participació de totes aquelles persones que han format part de les sessions informatives i tallers, les seves aportacions hi han estat de gran ajuda i han traçat un camí a seguir, que de ben segur donarà els seus bons fruits en un futur ben proper.

 

Ben atentament,

 

 

Ajuntament de Garrigàs

L’equip de govern                                                      Garrigàs, 13 de setembre de 2021