MARIA PEIX FERRER, JA ÉS CENTENARIA!

100è aniversari 22/07/1921 – 22/07/2021

Nascuda avui fa cent anys, la Maria encara no s’acaba de creure que avui passi a ser centenària.

La família li ha organitzat una passejada pels carrers de la seva infantesa i durant el recorregut s’hi ha pogut trobar amb persones amigues i conegudes al llarg de la seva vida, per seguidament culminar la celebració amb un dinar amb l’assistència de la família més estreta, on si respirava felicitat i estimació per la Maria.

Emocionada, l’homenatjada ha tingut un especial record cap als seus pares i germana, en paraules seves “si els meus pares em veiessin, no es creurien que avui faig cent anys” i el goig de veure als seus besnéts i besnétes bufant les espelmes amb ella.

Lluïa ben cofoia, la medalla centenària que El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies li ha lliurat com a reconeixement a les persones residents a Catalunya que hagin complert els cent anys.

Benvolguda Maria,

És un honor per aquest poble viure la celebració del seu 100è aniversari. No tenim en el record de les darreres dècades cap persona que hagi complert aquesta edat.

Avui l’alcaldessa Pilar Bosch i la regidora Dolors Quer, en nom de tot el poble de Garrigàs, li han fet lliurament d’un ram de flors, capsa de bombons i una felicitació amb la lectura del poema “Amic vols venir?” de Joana Raspall.

En nom dels veïns i veïnes i de l’equip de govern de l’Ajuntament de Garrigàs, li desitgem un FELIÇ DIA I PER MOLTS ANYS MÉS!

 

La tarda és molt clara,
l’aire té sentors de mar i
muntanya.
Fugim dels sorolls 
i busquem la calma
on compartirem les nostres
paraules.
Poques en direm
i ben escoltades,
amb pau dins el cor
 llum en les mirades.
Vols venir, amic?
La tarda és tan clara!

                            Joana Raspall